ГОРЕЩА ОФЕРТА

 


0886678097

 

 

 

 

 


 
 
Вашите коментари

ГълъбинВ 21.01.2018 13.11h.

Здравейте, искам да поздравя целия екип

на сайта и да Ви пожелая успешна 2018г.

Благодаря за хубавите екипи и за коректното

отношение!

IbrahimH 14.01.2018 19.41h.

Много хубави неща продавате

VictorB 03.12.2017 02.02h

Eeee mnogo me izkefihte pichove

spe4elihte me kato klient. Qketo e

strahotno

Боби 05.11.2017 10.02h

Трудно е човек да попадне на

коректни търговци.

Поздравявам Ви за хубавите

стоки и коректно отношние!

 
Количка
0 продукта
 
ПРОМОЦИЯ

 

 
Най-продавани
Топло яке Adidas -1 Топло яке Adidas -1
65.00лв. 50.00лв.  
 
Промоции
 

Условия за ползване

www.nerosport.net

е търговски-информационен сайт със специализирана насоченост за текстилни продукти.  Той съдържа оферти за стоки, които са класифицирани по различни характеристики. Тези оферти съдържат основна информация и снимки на съответните стоки, както и цена за . Цената във всяка оферта се отнася за указаното в офертата количество и не включва цена за доставка. Цените за доставка се изчисляват допълнително след определяне на начина за доставка и зависят от теглото на покупката и разстоянието до което ще се изпращат. Поръчката на дадена стока става чрез натискане на бутона “Поръчай!” в нейната оферта. Действието представлява свободно изразяване на воля, което обвързва със силата на договора клиента от една страна и от друга Нероспорт, отговарящо на описаните в настоящия документ условия и съотвестващо на правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ). При поръчката или преди това клиентът се регистрира в www. nerosport.net или избира "Еднократна поръчка", където задължително посочва адрес за доставка, телефон и имейл адрес, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка. Посочването на неверни данни при регистрацията прави поръчката невалидна и не обвързва с нищо www. nerosport.net .

След потвърждението на поръчката, www. nerosport.net изпраща на посочения от клиента имейл адрес номер на поръчката, която би била необходима при последваща връзка с Нероспорт

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и/или заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. Клиента има право да прегледа и тество поръчаните стоки, като в случай, че откаже пратката или част от нея заплаща куриерските услуги  и в двете посоки.  В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и www. nerosport.net се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.
Срока за доставка започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката от www. nerosport.net .