ГОРЕЩА ОФЕРТА

 


0886678097


 
 
Вашите коментари

Станислава Бойклиева 17.05.2019 09:03h

Браво! Спечелихте ме продавате страхотни

анцузи.

Богдан Гочев 31.12.2018  10.55h

За трета година подаръците за моите

близки са от Вас. Всичко много се

хареса. Препоръчал съм Ви на всички

мои приятели. Щастлива нова година!

Валентин Илиев 05.12.2018 21.46h.

Весели празници! Бъдете все така

готини и коректни. Предлагате

страхотни неща.

Пейчо Иванов 12.08.2018 17.10h.

Весело и щастливо лято. Благодаря

Ви за всичко. Давайте все така.

Boris Todorov 22.06.2018 23.04h

Коректни са и продават добри екипи

 
Количка
0 продукта
 
ПРОМОЦИЯ

 

Условия за ползване

www.nerosport.net

е търговски-информационен сайт със специализирана насоченост за текстилни продукти.  Той съдържа оферти за стоки, които са класифицирани по различни характеристики. Тези оферти съдържат основна информация и снимки на съответните стоки, както и цена за . Цената във всяка оферта се отнася за указаното в офертата количество и не включва цена за доставка. Цените за доставка се изчисляват допълнително след определяне на начина за доставка и зависят от теглото на покупката и разстоянието до което ще се изпращат. Поръчката на дадена стока става чрез натискане на бутона “Поръчай!” в нейната оферта. Действието представлява свободно изразяване на воля, което обвързва със силата на договора клиента от една страна и от друга Нероспорт, отговарящо на описаните в настоящия документ условия и съотвестващо на правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ). При поръчката или преди това клиентът се регистрира в www. nerosport.net или избира "Еднократна поръчка", където задължително посочва адрес за доставка, телефон и имейл адрес, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка. Посочването на неверни данни при регистрацията прави поръчката невалидна и не обвързва с нищо www. nerosport.net .

След потвърждението на поръчката, www. nerosport.net изпраща на посочения от клиента имейл адрес номер на поръчката, която би била необходима при последваща връзка с Нероспорт

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Приемането става от клиента или трето лице от негово име, което лице трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и/или заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Поръчката на клиента се доставя на посочения от него адрес при условие, че адресът е посочен точно и е валиден. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. Клиента има право да прегледа и тество поръчаните стоки, като в случай, че откаже пратката или част от нея заплаща куриерските услуги  и в двете посоки.  В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и www. nerosport.net се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В такива случаи, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.
Срока за доставка започва да тече от момента на потвърждаване на поръчката от www. nerosport.net .